adojournaal met die pet past ons allemaal

U kent ze wel, de razend populaire Amerikaanse lifestyle caps die sportclubs zoals de New York Yankees en de Chicago Bulls vertegenwoordigen.

Het van Amerikaanse origine merk GLATCHER  (www.glatcher.com ) vertaalt dit concept en komt met een serie caps die o.a. Nederlandse sportclubs vertegenwoordigen.

 

ADO Den Haag was woensdag 22 januari de eerste club die deze speciale cap kreeg en alle spelers kregen van initiatiefnemer Dennis Weening, Hagenaar en supporter van de club, drie caps overhandigd.

Vanaf 25 januari aanstaande, tijdens de wedstrijd ADO Den Haag – Feyenoord, zal de serie officiële ADO Den Haag caps worden gelanceerd. De serie bestaat uit drie verschillende caps die vanaf die datum onder andere via de ADO Den Haag (web)shop verkrijgbaar zijn.

 

Naast het lanceren van de nieuwe ADO Den Haag caps doet GLATCHER ook wat terug voor de ADO Den Haag jeugd. De jeugd is waar de toekomst ligt voor iedere club.

Door middel van sponsoring heeft GLATCHER ervoor gezorgd dat het ADO Den Haag jeugdteam tot 14 jaar deel heeft kunnen nemen aan een prestigieus voetbaltoernooi in Madrid. Hier hebben ze een fantastische ervaring opgedaan door te spelen tegen clubs als FC Barcelona, Juventus en Real Madrid.

De nieuwe ADO Den Haag caps zijn vanaf 25 januari te koop in de officiële ADO Den Haag Fanshop en online via www.adodenhaag.nl/fanshop

 

Directe link:

2 Reacties op adojournaal met die pet past ons allemaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *