PSV – ADO Den Haag 2-0 via Zwart Net

ADO Den Haag heeft in de laatste wedstrijd van 2013 helaas een nederlaag geleden. onze jongens hielden met tien man tegen een pover PSV de schade beperkt: 2-0. De dag was al vroeg begonnen, we hadden een busje gehuurd.

 

En iedereen werd thuis opgehaald, helemaal top natuurlijk’ Ik was als tweede aan de beurt, en daarna heb ik denhaag en omstreken anderhalf uur gezien vanuit een busje. Als onze chauffeur taxichauffer was, had hij genoeg aan 2 ritjes per dag, maar je ziet nog eens wat van DenHaag. Dus toen we in het home kwamen waren we al een halve dag verder. Snel een bakkie drinken, trouwens de lekkerste kofie in en om het Kyocera. Om kwart voor twee werden de kaarten ongeruild naar omwisselbiljet 1. Met de verplchte rijroute op het dashboard konden we gaan, weer naar Psv. Daar op een parkeerplek tussen het thuispubliek kregen we omwisselbiljet 2 het  kaartje dus.

Vorig jaar waren we niet gegaan i.v.m. het net wat voor je snufferd hangt, niet te doen het zelfde bij groningen ook niet om aan te gluren. Dus vorig jaar niet gegaan, en wat waren de verhalen, het net is weg pffffff. Nou wij deze keer natuurlijk weer van de partij. Wat blijkt, fietstas was vorige week langsgeweest, en toen waren er wat dingen naar beneden gevallen, dus meteen dat net weer naar beneden. Was wel een domper toen we dat zwarte gedrocht zagen hangen, pfff niks geen foto’s en filmpje maken. Dus dan maar geen foto’s en film maar een beetje gluren wat er op het veld werd gedaan. Jammer maar waar, we sleepte uit deze partij geen punten. De winst voor de Eindhovenaren kwam tot stand dankzij een aantal cruciale momenten, toen er een half uur gespeeld was. Scheidsrechter Tom van Sichem verzuimde om voor een duwfout van Adam Maher op Aaron Meijers te fluiten, waarna het spel doorging. Luttele seconden later stond Memphis Depay oog in oog met Gino Coutinho. Die liet zich mooi vallen, en dat was rood en een pingel. Dan is het nog knap dat je met 10 man de wedstrijd maar met 2-0 afsluit.

Na de wedstrijd nog een lekker wandelingetje gemaakt door de regen, heelhuids maar verzopen kwamen we bij het busje aan. De terugreis verliep lekker, een stop bij de burgerking bij delft (lekker we waren bijna thuis). En lekker iedereen weer wegbrengen, wederom kriskras door denhaag en eindelijk om bijna 22.00 uur trok ik mijn sloffen uit en kon ik gaan banken. Conclusie is dus voor mij, heb toch gelachen, maar psv gaat op de zelfde lijst als het uitvak van groningen.

Alberto

Directe link:

7 Reacties op PSV – ADO Den Haag 2-0 via Zwart Net

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *