Vertrektijden en instapprocedure voor zondag

Zondag gaan we naar Rotterdam, naar De Kuip, en hierbij de benodigde informatie voor fans die meereizen. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de verplichte buscombi, in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters kunnen vanaf 11.00 uur via de poortjes van ingang 5/6 van het Kyocera Stadion naar binnen. Daar vindt de eerste kaartcontrole van het E-ticket omwisselbiljet in combinatie met de (Seizoen) Clubcard plaats. Tevens ontvangen de supporters een gratis broodje van Henk Patat bij ingang 5/6. Supporters kunnen onder de Eretribune verzamelen en gebruik maken van een gratis kopje koffie aan de counter. Ook kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten.

Vanaf 11.15 uur zal via de poortjes van uitgang 27/28 de uitstroom naar de bussen plaatsvinden. Bij deze uitgang zal het omwisselbiljet omgeruild worden voor het officiële toegangsbewijs van De Kuip.

Daarna kan de supporter naar de bus gaan en instappen. In het eerste cluster zullen 9 bussen rijden.

Supporters die met een buscombikaart naar de Kuip gaan, maar niet met de bus komen, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een E-ticket omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het omwisselen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Vanwege de korte reistijd en het feit dat er in Den Haag wordt gefouilleerd zijn er op de heenreis ook geen andere dranken toegestaan in de bus.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal geen “rookstop” worden gehouden.

Feyenoord heeft de constructie van uitvakken veranderd en ontvangt bezoekers in FF en het naastgelegen GG. In deze vakken zijn aanpassingen gedaan met lage lexaanwanden aan de voorzijde waar over heen kan worden gekeken. Op verzoek van ADO Den Haag zal het net aan de voorzijde voor deze wedstrijd omhoog worden getrokken voor een vrij uitzicht. ADO Den Haag heeft vertrouwen in haar supporters dat dit voor omringende vakken niet tot ongerief leidt. Een ieder wordt vriendelijk verzocht plaats te nemen op het vak wat op de toegangskaart staat.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *