Twee Units in de race voor Beste Skybox van Nederland

Businessunits En Un Momento d’ADO en Westland United van ADO Den Haag zijn genomineerd voor de titel De Beste Skybox van Nederland. De verkiezing wordt georganiseerd door VoetbalZaken en BNR SportZaken. Op www.voetbalzaken.nl/besteskybox is de volledige lijst van genomineerde skyboxen terug te vinden en kan op elke skybox gestemd worden.

Stichting En Un Momento d’ADO bestaat uit 5 aaneengesloten units en is qua oppervlakte één van de grootste skyboxen van Nederland. De naam ‘En Un Momento d’ADO’ geeft toepasselijk ‘Een Moment voor ADO’ weer. Kijk voor meer informatie over deze skybox op www.unmomentodado.nl.

Westland-United, een organisatie van 20 bedrijven, heeft twee Businessboxen in het Kyocera Stadion waar elke thuiswedstrijd Westlandse ondernemers bij elkaar komen. Meer informatie vindt u op www.westland-united.nl.

“Alle Eredivisieclubs hebben hun beste skyboxen genomineerd. De vakjury beoordeelt op criteria aankleding, rendement, bezetting en concept, maar ook op basis van alle stemmen welke 10 skyboxen tot de beste van Nederland behoren”, legt directeur VoetbalZaken Kenneth Goudmijn uit. “De beste skybox van Nederland wordt vervolgens gekozen door mensen die hun stem uitbrengen op onze website.”

Vakjury met Humberto Tan  In het programma BNR Sportzaken, elke zaterdag tussen 12 en 13 uur te beluisteren op BNR, zal er voortdurend aandacht zijn voor de verkiezing. De winnaar wordt op 12 oktober door presentator Humberto Tan bekendgemaakt en in de uitzending geïnterviewd. Tan maakt tevens onderdeel uit van de vakjury, waarin ook sportmarketingdeskundige Frank van den Wall Bake en Ruud van der Knaap, manager voetbal bij Triple Double sportmarketing, plaatsnemen.

Breng uw stem uit op: www.voetbalzaken.com/besteskybox en maak kans op een VIP Arrangement voor 2 personen voor een thuisduel van ADO Den Haag.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

1 reactie op Twee Units in de race voor Beste Skybox van Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *