ADO TV, aflevering 6 vanavond op Fox Sports

In de nieuwe uitzending van ADO TV, vanaf maandag 17.45 uur op Fox Sports te zien en vanaf dinsdag op deze website, blikken we terug op de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo. ADO Den Haag verloor deze uitwedstrijd met 1-0.

Een paar keer per jaar gaat de selectie met de technische staf op pad voor een uitstapje buiten het voetbal. De tennisclinic bij Burgersdijk Tennis staat ieder jaar op het programma. ADO TV was er met een camera bij.

De Chinese stagespeler Chu Wang heeft een goede stageweek achter de rug in Den Haag. In oktober wil ADO Den Haag hem graag nog eens aan het werk zien en daarvoor keert hij graag terug.

Afgelopen week werd het parkeerterrein van het Kyocera Stadion omgetoverd tot speelparadijs. Zo’n 130 kinderen kwamen via Parnassia, één van onze partners van de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij voor een hele leuke middag naar het stadion.

Ricky van Haaren groeide op bij Feyenoord, speelde vorig seizoen bij VVV-Venlo en tekende deze zomer een contract voor twee seizoenen bij ADO Den Haag. ADO TV ging op pad voor een nadere kennismaking met de middenvelder.

Alberto van het ADO Journaal ging ook deze week weer voor ons op pad. Zo vlak voor de transferdeadline vroeg hij supporters naar wat zij vinden van de nieuwe aankopen.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *