Kitty verliest haar gevecht tegen een rotzak.

Northside.nl kreeg een mail binnen met het slechte nieuws dat onze Vlaamse FC Den Haag-supporter Kitty de strijd heeft verloren tegen die verschrikkelijke ziekte kanker. Tattoo vroeg mij deze mail te delen met jullie.

 

 

Hier onder de mail van haar man Tattoo:

Kitty verliest haar gevecht tegen een rotzak

 

9 maanden van kommer en kwel, zware medicatie tegen pijnen, bijna de helft van haar gewicht kwijt, strijdend ten onder gegaan, chapeau zeggen ze hier dan, maar daar zijn we nu niks mee, ze was het de laatste maanden ook kotsbeu om nog verder te gaan, dat geeft mij dan ergens een gevoel van oef, ze wou voor mij doorgaan, maar ik was er ook klaar mee, als het niet meer menselijk is stopt het beter .

Afgelopen week is ze onderuit gegaan en belandde daarna in een diepe coma, ik heb van haar op een afgesproken manier nog afscheid kunnen nemen, en dat voelt héél goed, voor mij blijft ze onder ons en weet dat ik het helemaal alleen goed zal doen .

 

Kitty never  .

 

tattoo .

 

 

Wij van het adojournaal zijn in gedachten bij je Ed, veel sterke maat.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *