Informatie vertrektijden NAC Breda

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag te verzamelen om 12.15 uur in de 9 meterring bij ingang 20-23 nabij de bussluis van het Kyocera stadion in Den Haag. De bussen vertrekken uiterlijk om 12.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein bij het stadion van NAC Breda alcohol te gebruiken en/of buiten de voertuigen te hebben.

Supporters die een buscombikaart hebben aangeschaft, maar niet met de bus naar het stadion van NAC Breda gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in  combinatie met een omwisselbiljet van ons eigen E-ticketingsysteem. Bij het instappen zullen E-Tickets in combinatie met (Seizoen) Club Cards  worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen  van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan.  Het is toegestaan om per persoon een ongeopende plastic flesjes met een maximale inhoud van 0.5 liter mee in de bus te  nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Breda mee uit te bus te nemen.

In de bussen geldt een rookverbod. Er zal afhankelijk van de reistijd “rookstop” worden gehouden.

De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 12.30 uur en 13.00 uur omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera stadion in Den Haag.  De E-Tickets in combinatie met (Seizoen) Club Cards dienen ter controle te worden getoond. Hierna wordt toegangskaart en tevens een parkeerkaart gegeven met de verplichte route naar het stadion van NAC Breda.  Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.  Supporters die een autocombikaart hebben aangeschaft en direct naar het stadion van NAC gaan, zonder te hebben omgewisseld bij het MFC, worden niet toegelaten tot het stadion.

Vanaf 11.30 uur kunnen supporters die naar Breda zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC.  Voor de thuisblijvers zal het MFC geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

bron : adodenhaag.nl

Directe link:

2 Reacties op Informatie vertrektijden NAC Breda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *