Informatie vertrektijden Go Ahead Eagles

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag 10 augustus om 16.30 uur te verzamelen in de 9 meterring bij ingang 20-23 nabij de bussluis van het Kyocera stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 16.30 uur. De bussen vertrekken uiterlijk om 16.45 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om per persoon een ongeopende plastic flesjes met een maximale inhoud van 0.5 liter mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Deventer mee uit te bus te nemen.

Toegang tot de bussen is alleen mogelijk voor supporters op vertoon van een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een uitgeprint E-ticket omwisselbiljet. Bij het instappen zullen Seizoen Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de SCC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Roken in de bussen is verboden. Er is gelegenheid voor een rookstop.

Vanaf 15.30 uur kunnen supporters die naar Deventer zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC. Voor de thuisblijvers zal het MFC, bij voldoende animo, geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *