ADO Den Haag schittert in België

Op zondag 11 augustus heeft ADO Den Haag Vrouwen op overtuigende wijze het toernooi om de ‘Memorial Kjell Meskens’ bokaal gewonnen. In Turnhout (België) namen tien teams het in twee reeksen A en B tegen elkaar op. Uiteindelijk won ADO Den Haag in de finale met 2-0 van FC Utrecht door twee voltreffers ingeschoten door Renate Jansen.

Het toernooi was zeer nuttig en een prima trainingsdag voor de Haagse ploeg dat zich heeft versterkt me een zestal uitstekende nieuwkomers. De wedstrijden duurden 35 minuten. Trainer /coach Sarina Wiegman gebruikte in het toernooi 18 speelsters. Een ieder speelde drie of meer wedstrijden. Alle wedstrijden werden in winst omgezet met in totaal 14 gescoorde doelpunten en nul tegen.

De selectie bestond uit Barbara Lorsheyd, Nada van Es, Marleen Joore, Tula de Wit, Kim Dolstra, Yvette van der Veen, Myrusha Victoria, Lucienne Reichardt (aanvoerder), Mandy van Dijk, Jessie van Leeuwen, Ilse van der Windt, Kitty Susan, Lineth Beerensteijn, Renate Jansen, Tessa Oudejans, Lisanne Grimberg, Michelle Vrieling en Vesna Veltrop.

Paola van der Veen, Jennifer Vreugdenhil en Marelle Worm zijn nog herstellende van een blessure.

Bron en foto : adovrouwen.nl .

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *