ADO Open Dag Live op Radio West en bij TV West Sport

Op zaterdag 13 juli houdt eredivisieclub ADO Den Haag haar jaarlijks drukbezochte Open Dag in het Kyocera Stadion. Radio West doet live verslag van dit evenement en de oefenwedstrijd ADO Den Haag – Swansea City.

89.3 Radio West

ADO liefhebbers kunnen op zaterdag 13 juli live meegenieten van de ADO Open Dag, want Radio West zendt deze dag live uit vanuit het Kyocera Stadion. Vanaf 12.00 uur presenteert Bart Nolles samen met verslaggever Jim van der Deijl, die live verslag doet op 89.3 Radio West van de wedstrijd ADO Den Haag – Swansea City, een programma vol sfeer, muziek en natuurlijk interviews met spelers, speelsters, de trainers en fans.

TV West

Maandag 15 juli blikt TV West Sport terug op de ADO Open Dag. Vanaf 18.00 uur is er een sportuitzending met de hoogtepunten van de Open Dag. Een samenvatting van de wedstrijd ADO Den Haag – Swansea City, de spelerspresentatie, de handtekeningensessie van de selectie, een sfeerreportage van de ADO-markt en ook hoort u reacties van spelers en supporters over de Open Dag en hun vooruitzicht op het komende seizoen.

De uitzending wordt ieder heel uur herhaald en is ook terug te kijken via www.omroepwest.nl en de Omroep West app.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *