Zaterdag 22 juni Supporterstoernooi ADO Den Haag

Op zaterdag 22 juni vanaf 10.00 wordt er een supporterstoernooi georganiseerd op het terrein van vv. Haaglandia te Rijswijk. Deelnemers aan het toernooi zijn supportersteams van ADO Den Haag, Legia Warszawa, Juventus, F.C. Brugge, Swansea City, en S.C. Veendam.

Tijdens het toernooi is er tevens de mogelijkheid gebruik te maken van een springkussen (voor de kleintjes), is er een loterij en is er merchandise te koop. De loten voor de loterij waar zeer mooie prijzen beschikbaar voor zijn gesteld kosten € 1,00 per lot.

Na afloop van het toernooi is er aansluitend een BBQ georganiseerd en een feestavond. Deelname aan de BBQ bedraagt € 10,00 en hiervoor kunnen vooraf consumptiebonnen worden aangeschaft bij de organisatie.

Namens het Supportershome, FCDH Midden-Noord en Fansupport nodigen wij alle Den Haag supporters uit om de verschillende vriendenteams aan te moedigen.

Let op: Sponsors nodig! Voor deze dag zijn wij nog op zoek naar een aantal sponsoren zodat we de vaste kosten van die dag kunnen bekostigen.  Een standaard sponsoring bedraagt € 200,00. Er hebben zich al een aantal sponsors aangemeld, maar je kan ook producten sponsoren. Bijvoorbeeld Lex Immers sponsort de bekers en zal de uitreiking doen. Maar er is nog meer nodig! Een sponsoring is er al vanaf € 50,00

Sponsors van het toernooi krijgen een vermelding in het programmaboekje, in het Fanzine en bij het ado-journaal die bijna live verslag doet van het toernooi.

Mogelijkheden van sponsoring zijn:

• Standaard sponsoring     €  200,00 • Wedstrijdbalsponsoring per bal    €  100,00 • Wedstrijdsponsor per wedstrijd    €    50,00 • Wedstrijdsponsor halve finale    €    75,00 • Wedstrijdsponsor finale + wedstrijdbal   €  250,00 • Medailles voor de deelnemers    €  100,00 • Wedstrijdstrijdshirts ADO Den Haag winnaars  €  250,00       We bieden ook de mogelijkheden aan om een pakket te sponsoren, de onderstaande pakketten zijn beschikbaar:

• Sponsorpakket 1 € 500,00: Wedstrijdbal, wedstrijd, medailles en standaard. • Sponsorpakket 2 € 750,00: Wedstrijdbal, wedstrijd, medailles,  standaard en finale.

Ten opzichten van de gewone sponsor wordt een pakket sponsor ook nog vermeld tijdens het toernooi en op de DVD van het ado-journaal/

• Toernooisponsor € 2.500,00: De toernooisponsor mag op iedere wijze zijn naam aan het toernooi verbinden. Verder gelden alle boven genoemde vermeldingen ook voor de toernooisponsor.

Wil je minder sponsoren dan kan dat ook maar dan zal alleen de naam van de sponsor worden opgeroepen tijdens het toernooi.

Alle opbrengsten (sponsering, inschrijfgeld en verkoop) van het toernooi worden  gebruikt voor de kosten van het toernooi. Alle overige opbrengsten (verkoop merchandise) zullen worden gebruikt voor sfeeractiviteiten of andere supporters doeleinden.

Supportershome (MFC) FCDH Midden-Noord Fansupport

Contactgegevens: Jacco van Leeuwen 06-53472802    Frans Schuite  06-10662063

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *