KYOCERA en ADO Den Haag gaan samen verder

27-05-13

Ruim twee jaar prijken de letters KYOCERA stadion op de gevel, bijna drie jaar werken KYOCERA Document Solutions en ADO Den Haag nu samen. En de Japanse multinational, expert op gebied van Document Solutions, printers en multifunctionals, heeft besloten de optie in het contract van een extra jaar te lichten en dus samen met de Haagse voetbalclub verder te bouwen naar de toekomst. ADO Den Haag behoudt hiermee niet alleen één van haar grootste, maar ook zeker één van haar meest betrokken sponsors. Want KYOCERA is zo in de ADO Den Haagfamilie opgegaan, dat het bedrijf inmiddels een actieve rol speelt bij sociaal maatschappelijke projecten en bij business events.

De mooie verlichte letters van KYOCERA blijven dus op het stadion en het stadion ADO Den Haag blijft dus het KYOCERA stadion, de naam die heel Den Haag en omstreken inmiddels goed heeft leren uitspreken. Algemeen directeur van ADO Den Haag Cees Driebergen: “Een grote sponsor als KYOCERA die graag de optie wil lichten in het contract om samen verder te gaan, dat is voor ons als club iets om trots op te zijn. De stadionnaam is in de regio verankerd geraakt, alle automobilisten op de fly-overs langs ons stadion kunnen de naam inmiddels hopelijk dromen. Wij hebben enorm veel baat bij een grote en zeer betrokken sponsor als KYOCERA en we zijn enorm blij dat KYOCERA zelf dusdanig veel uit de overeenkomst haalt dat ze wilde verlengen. We zullen onze samenwerking creatief blijven invullen samen.”
Etienne Hendriks, general manager KYOCERA Document Solutions Nederland: ”Wij zijn zeer tevreden over onze samenwerking met ADO Den Haag. Daarom hebben we onze sponsorovereenkomst verlengd en gaan we samen verder bouwen aan een succesvolle toekomst voor KYOCERA en voor ADO Den Haag.”

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *