Informatie vertrektijden PEC Zwolle

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag te verzamelen om 11.00 uur in de 9 meterring bij ingang 27-28 nabij de bussluis van het Kyocera stadion in Den Haag. De bussen vertrekken uiterlijk om 11.15 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

 

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein bij het stadion van PEC Zwolle alcohol te gebruiken en/of buiten de voertuigen te hebben.

Supporters die een buscombikaart hebben aangeschaft, maar niet met de bus naar het stadion van PEC Zwolle gaan, worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in  combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards  worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.   Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan.

Het is toegestaan om per persoon een ongeopende plastic flesjes met een maximale inhoud van 0.5 liter mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Zwolle mee uit te bus te nemen.   In de bussen geldt een rookverbod. Er zal een “rookstop” worden gehouden.   De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 11.45 uur en 12.00 uur omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera stadion in Den Haag. Hier wordt tevens een parkeerkaart gegeven en de verplichte route naar het stadion van PEC Zwolle. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.  Supporters die een autocombikaart hebben aangeschaft en direct naar het stadion van PEC Zwolle gaan, zonder te hebben omgewisseld bij het MFC, worden niet toegelaten tot het stadion.   Vanaf 10.45 uur kunnen supporters die naar Zwolle zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC. Voor de thuisblijvers zal het MFC geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *