Informatie vertrektijden FC Utrecht

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi worden zondag om 09.45 uur verwacht om te verzamelen in de bussluis van het Kyocera stadion in Den Haag. De instapprocedure begint om 09.50 uur. Supporters dienen via de tourniquets in de bussluis naar de bussen te gaan. De ingang van de bussluis aan de kant van P2 is geopend waardoor men naar de bussluis kan gaan.

In verband de korte reistijd zijn plastic flesjes, glas- en blikwerk op de heenreis in de bus niet toegestaan.

Toegang tot de bussen is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag Seizoen Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen Seizoen Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de SCC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan.

In verband met de reistijd is er geen gelegenheid voor een rookstop.

ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Voor de thuisblijvers zal het MFC omstreeks 12.00 uur geopend zijn voor het bekijken van de wedstrijd. Vanwege recente gebeurtenissen heeft de veiligheidsorganisatie van FC Utrecht veiligheidsmaatregelen moeten verscherpen. Deze maatregel is niet gericht op supporters van ADO Den Haag maar gelden sindsdien in zijn algemeenheid. Zo zal er bij aankomst in Utrecht, na het fouilleren in Den Haag, extra gecontroleerd worden waarbij vooral vuurwerk onderwerp van aandacht is.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *