De laatste kaarten, koop nu nog kaarten voor ADO DH – Feyenoord!

Aankomende zondag speelt ADO Den Haag de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Feyenoord. De wedstrijd tegen Feyenoord is een wedstrijd met een hoog risicogehalte. Daarom geldt voor deze wedstrijd een 1 op 1 Club Card verplichting. Mocht u op dit moment nog geen Club Card in bezit hebben dan kunt u de wedstrijd tegen Feyenoord helaas niet meer bezoeken.

Voor de wedstrijd geldt dus een 1 op 1 Club Card verplichting. Dit betekent dat elke Club Cardhouder, maar 1 kaart kan kopen voor dit duel. Seizoen Club Cardhouders kunnen voor dit duel helaas geen extra kaart(en) kopen.   Kaart kopen

U kunt als actieve Club Cardhouder via E-ticketing snel en gemakkelijk online een kaart bestellen! U bestelt en betaalt de kaart online en ontvangt hem direct per e-mail.   Klik hier om direct uw kaart online te bestellen   Let op: Geef uw Club Card niet aan een ander!

De vraag van supporters van Feyenoord naar kaarten buiten het uitvak zal voor deze wedstrijd groot zijn waarbij u benaderd kan worden om uw (Seizoen) Club Card beschikbaar te stellen voor een bezoek aan deze wedstrijd.   Op basis van de Standaardvoorwaarden van de KNVB en de huisregels van ADO Den Haag is het de (Seizoen) Club Cardhouder verboden toegangskaarten aan derden te verkopen, dan wel aan toeschouwers van de tegenpartij te verstrekken. Uiteraard valt een overtreding van de persoonsgebondenheid van de (Seizoen) Club Card hier ook onder. Wij willen graag met klem benadrukken dat op deze overtredingen een stadionverbod van 18 maanden staat en bij doormelding aan de KNVB, afhankelijk van leeftijd, een geldboete van minimaal €450,-.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *