Justin Goetzee maakt overstap naar NAC

Dit keer geen speler, maar een directeur die een transfer maakt. Justin Goetzee verruilt zijn rol als Commercieel Directeur bij ADO Den Haag per 1 mei 2013 voor diezelfde functie bij NAC Breda. Als Bredanaar kon hij een aanbod vanuit de club uit zijn stad, in wiens stadion hij vroeger op de tribune stond, niet laten gaan.

 

 

Goetzee kwam in april 2012 bij ADO Den Haag, nadat hij werkzaam was geweest bij onder andere RKC Waalwijk, PSV en de Stichting Meer dan Voetbal.

Justin Goetzee woont samen met zijn jonge gezin in Breda, naast de reisafstand en zijn historie bij NAC is daarmee een zeer belangrijke en begrijpelijke extra reden voor zijn overstap gegeven.

ADO Den Haag dankt Goetzee voor zijn inzet, onder zijn aanvoering is een verdere professionalisering van de commerciële afdeling in gang gezet en hij heeft eraan bijgedragen dat de hospitality voor onze sponsors op een hoger plan is gekomen. Die lijn zal ook onder zijn opvolger, waar momenteel al druk naar wordt gezocht, uiteraard worden voortgezet.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *