Ja hoor Ado is Hot

De trots van alle geelgroene doet het goed, we staan op de 7e plek in de eredivisie. Ook het land begint nu door te krijgen, dat we niet meer de degradatie kandidaat zijn. Wat gingen er weer wat geelgroene harten sneller kloppen, toen er spelers van ons genoemd werden in elftallen van de week. Ook in de uitzendingen op maandag en vrijdag bij de snor werd langzaam af en toe een complimentje uitgedeeld. Toen zelf verleden week (oh oh Den Haag mooie stad) met Mike van Duinen als de speler  van de week werd uitgeroepen, was het in huize adojournaal tijd om een flesje open te trekken. Als het zo door gaat dan kan ik dadelijk hulp gaan vragen i.v.m. een drankprobleem. En het gaat door, eindelijk weer ongeveer 300 man mee naar de uitwedstrijd tegen AZ, en na het gelijkspel verwacht ik toch echt dat het stadion uit zijn voegen barst van de supporters. We gaan voor een volle bak neem ik aan, wil je nog zo veel mogelijk van dit Ado zien zou ik maar me kans pakken. De kranten op maandag melden namelijk dat Utrecht loert op onze spits ,en dat Maurice Steijn in aanmerking kan komen voor trainer van het jaar. In het begin van het seizoen was het wel anders, belangrijke spelers gingen weg ( Jens in de winterstop) het zou volgens de kenners helemaal niks worden met die hagenezen. Ok het seizoen is nog niet voorbij, maar ik denk dat een ieder die met het Haagse virus is besmet, nu naar de fisio mogen om te proberen met massage de smile van onze face te halen. Vito had het juist toen hij in de vrijdagbabbel van afgelopen week op het voorproefje op AZ  vertelde wij hebben een goed Team. En dat is denk ik het belangrijkste, als ieder er voor elkaar staat dan kunnen we nog mooie weken mee gaan maken. Het mooie is dat de staf iedere week weer voor de moeilijke keuze staan, wie zetten we waar, ook al is de basis bekend. Zo ging Kenneth naar de afrikacup, en hoppa daar stond Dion, en zeg eerlijk wat een genot om naar te kijken, en wat van onze Tommie, staat daar een Haagse branieschopper of niet dan. Eigenlijk is dit maar een greep uit voorbeelden ik kan nog wel even door gaan. Neem bijvoorbeeld Martijn de Zwart, in Spanje was hij ineens weer derde keeper omdat er een keeper op proef was, normaal natuurlijk maar voor Martijn niet leuk natuurlijk. Omdat ik met het adojournaal dichter bij de groep ben komen te staan, babbel ik ook met de jongens al de camera niet draait, en Martijn schikte zich in zijn rol klaagde niet, was hard aan het trainen en in een babbel vertelde hij, Als ik me kans krijg zal ik er staan. Martijn heeft zijn kans eindelijk gekregen ook al ging dat ten koste van de geblesseerde Gino. Ook nu heeft hij weer bewezen dat hij een prof is, in zijn debuut tegen AZ heeft hij laten zien dat hij echt wel een contract verdient. Zo zijn er nog wel meer spelers waar ik een speciaal gevoel bij heb, neem Robert Zwinkels ook zo’n topper, westsport had een item over hem, pffff traantje weggepikt. Maar er kunnen er maar elf spelen, dus de trainer bepaald gelukkig. We hebben 36 punten, we zijn zo veilig als wat maar nu moeten we voor de krenten in de pap gaan, en dan kan zoals de spelers zelf zeggen, met ons als hun steun in de rug. Ze hebben ons nodig, en wij hun dus kom allen, Zaterdag 16 maart 20:45 Ado Den Haag – Vitesse dit weekend weer een latertje maar het moet wel weer een echt Haags avondje worden.
 Alberto

Directe link:

1 reactie op Ja hoor Ado is Hot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *