Informatie vertrektijden AZ

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag te verzamelen om 18.30 uur in de 9 meterring nabij ingang 11-14 van het Kyocera stadion in Den Haag.

De bussen vertrekken uiterlijk om 18.45 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera Stadion komen voor de buscombi, in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Het is niet toegestaan om op het parkeerterrein bij het stadion van AZ alcohol te gebruiken en/of buiten de voertuigen te hebben

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van AZ gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.

Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan.

Het is toegestaan om per persoon een ongeopende plastic flesjes met een maximale inhoud van 0.5 liter mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Alkmaar mee uit te bus te nemen.   In de bussen geldt een rookverbod. Er zal in verband met de korte reistijd geen “rookstop” worden gehouden.   De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 18.45 uur en 19.00 uur omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera stadion in Den Haag. Hier wordt tevens een parkeerkaart gegeven en de verplichte route naar het stadion van AZ.   Supporters die direct naar het stadion van AZ gaan en niet hebben omgewisseld bij het MFC worden niet toegelaten tot het stadion.   Vanaf 17.30 uur kunnen supporters die naar Alkmaar zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC. Voor de thuisblijvers zal het MFC geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *