Ado voor alle supporters

Nu begin februari kunnen we bij ADO Den Haag weer even bijkomen van de gebeurtenissen van de afgelopen dagen. Hoe jammer we het ook vinden dat Jens Toornstra ons heeft verlaten, zijn transfer komt niet onverwacht en helpt de club weer enorm op financieel gebied. En onze doelstelling is al jaren: groeien naar het linkerrijtje, binnen een financieel gezonde club. Het talent van Jens, waar we van hebben kunnen genieten, en daarmee zijn transferwaarde heeft ons veel opgeleverd, iets om trots op te zijn. Ontdekkingen uit de scouting als Jens en spelers als Immers, Verhoek en Janmaat uit de opleiding, zijn de laatste jaren natuurlijk erg gunstig geweest voor de balans.

Zo’n laatste dag van de transferperiode is hectisch. Uiteindelijk is naast Jens Kevin Tano verhuurd aan FC Dordrecht en is Dico Koppers als huurling bij de selectie gekomen. Uiteraard is er gedurende die laatste dag tot laat nog gekeken of er ergens voor ons nog een buitenkansje te halen viel, maar helaas was niemand die we graag wilde beschikbaar of betaalbaar.

Want jullie zullen begrijpen dat de inkomsten die de transfer van Jens hebben opgebracht nodig waren voor een belangrijke stap richting het gezonder worden van de club, uiteindelijk toch de basis van de gehele organisatie, er was maar een beperkt budget beschikbaar voor een eventueel nieuwe speler. Dan moet je geluk hebben dat iemand precies in het plaatje past.

1 Februari is altijd wel een dag waarop alles duidelijk is, want de groep die we nu hebben is de groep waar we het mee gaan doen. En daar zitten geweldige voetballers in. Zelfs nu we één van onze beste spelers zijn kwijt geraakt, durven wij samen met deze jongens nog steeds de doelstelling 10e-12e plaats vast te houden. De groep is hooguit wat smal wanneer we onverhoopt tegen veel schorsingen en blessures aan zouden lopen. Deze mannen zijn misschien nog jong, maar ze hebben vertrouwen in elkaar en vanuit de staf is er de overtuiging dat deze gasten mooie wedstrijden kunnen spelen en binnenslepen voor ADO Den Haag.

Heb wat geduld met ons, hoe moeilijk dat ook is; de spelers zijn allemaal nog jong, op financieel gebied zijn we meer dan reëel en doen we geen gekke dingen, wij komen er wel. Met jullie samen!

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *