ADO in Oranje! (column Sander van der Geer)

Aaron Meijers, Christian Supusepa en Tjaronn Chery mochten meedoen aan de training van het Nederlands elftal. Meijers was er vorige keer ook al bij, samen met Toornstra, die voor een knaak en een bounty naar Fc Utrecht ging. Supusepa paste goed in de profielschets van Louis van Gaal, hij scoorde laatst nog voor PSV! Chery begrijpt eigenlijk niet dat hij nooit eerder is opgeroepen voor oranje. “Is hij nu zo slim, of is Louis van Gaal zo dom?” Louis kon helaas geen beroep doen op Mike van Duinen, Mike zat weer eens in de Efteling.

Las laatst een interview met John van Zweden en ik moet jullie zeggen die man heeft er echt kijk op! John zegt namelijk je kan niet meer uitgeven als er binnen komt, bepaalt geen lul de behanger dus! Kenneth Omeruo heeft met Nigeria de finale van de Afrika cup gewonnen. De spelers van Nigeria kregen een week gratis sex aangeboden. He is here he’s ther he is fucking everywhere Omeruo Omeruo, dat zou je toch denken! Kenneth heeft echter aangegeven dat hij liever aan voetballen denkt. Kenneth wil natuurlijk weer voetballen voor ADO Den Haag, daar krijgt hij hooguit een keer knallende koppijn van, in ieder geval geen SOA!

Als ik Poepon zie spelen moet ik altijd terugdenken aan Milic en Powel. Twee spitsen die het ook erg moeilijk hadden bij ADO Den Haag. Berry Powel speelt nu in de jupiler league van Spanje, ‘de man van zes ton’ schijnt het erg goed te doen op het basketbalveld. De boomlange spits kon niet koppen, hij kon eigenlijk helemaal niet voetballen. Poepon kan echt wel voetballen, hij is alleen erg ongelukkig in zijn acties. Als het publiek hem dan ook nog laat vallen, dan geeft dat geen vertrouwen. Laten we tegen Heerenveen achter de spelers gaan staan! Eigen spelers uitfluiten doen ze in Amsterdam!

Dick Advocaat riep het bedrijfsleven op om ADO uit de financiële problemen te helpen. Aegon is toch een verzekeringsmaatschappij uit Den Haag? Dicky vind ik het jammer dat zij een Amsterdamse club nemen om te sponsoren. Allemaal mooie woorden hoor Dagobert Dick, maar wanneer ga je zelf eens wat betekenen voor ADO Den Haag?

Blinde Supporters konden samen met hun begeleiders kosteloos de wedstrijd van ADO Den Haag tegen NAC bijwonen. Een mooi initiatief want de wedstrijd tegen PSV was niet om aan te gluren!

We zitten dan wel in catogerie 1, het voetbal is niet altijd even fraai, maar we staan wel knap in het linker rijtje! “Wij zijn de beste! Wij zijn de beste! En niet alleen van Amsterdam, maar ook van Rotterdam. En ook van Eindhoven. En ook van Europa. En dus zijn we de beste van de hele wereld!”

Steun Ricky Spaans in zijn strijd en stuur een kaart naar:

Ricky Spaans, afdeling Giraf, Unit 2 p/a UMC Utrecht (WKZ) Postbus 85090 3508 AB Utrecht

Come on The Hague! Support our Team!

Grtz

Sandah

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *