Wedstrijd Ado-Vuc levert 9 doelpunten op

Donderdagmiddag om 15.00 wilde de scheidrechter beginnen aan de oefenpot die onze trots in estepona op het progamma had staan, alleen het doel van Ado was nog leeg.

Maar toen ook Gino in het doel stond kon de beste man op zijn fluitje blazen om de wedstrijd te starten. Buiten dat gino niet op tijd in zijn doel stond, heeft hij volgen mij maar een bal gehad die van een tegenstander kwam.

Dat we in deze wedstrijd niet in de problemen zouden komen wisten we wel. De toeschouwers die naar deze pot gekomen waren zaten lekker in een zonnetje, en zagen een leuk potje voetbal met 9 doelpunten.

In de eerste helft scoorde Danny Holla 2x en zijn collega Tjaronn Chery raakte ook 2x het doel.

De tweede helft was er nog even gejuig van de kant van Vuc, nadat een speler van de geelgroene werd gepoort.

Maar Rydell Poepon ging met een heel mooi doelpunt verder met de stand te verhogen, en daarna raakte Kevin Jansen, Christian Supusepa,Charlton Vicento en Stanly Elbers het doel zo dat de stand 9-0 werd.

Alberto

Voor een uitgebreid verslag ga dan naar adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *