Informatie vertrektijden Willem II

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zondag te verzamelen om 12.15 uur bij ingang 27-28 in de 9-meterring (bij de bussluis) van het Kyocera stadion in Den Haag.

De bus vertrekt om uiterlijk 12.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.

Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van Willem II gaan worden niet toegelaten tot het stadion.

Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.   Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan.

Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Tilburg mee uit te bus te nemen.   In de bussen geldt een rookverbod. Er zal een “rookstop” worden gehouden. De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 12.30 uur en 13.00 uur omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera stadion in Den Haag.

Hier wordt tevens een parkeerkaart / de verplichte route gegeven naar het stadion van Willem II. Het is niet toegestaan om in de bussluis bij het stadion van Willem II alcohol te gebruiken en/of buiten de voertuigen te hebben.   Ten overvloede wordt u er op gewezen dat er naar uw SCC gevraagd kan worden in combinatie met een geldig legitimatiebewijs, ook bij aankomst bij het stadion van Willem II.

Supporters die direct naar het stadion van Willem II gaan en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion.   Vanaf 12.00 uur kunnen supporters die naar Tilburg zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC. Voor de thuisblijvers zal het MFC geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *