Informatie vertrektijden PSV

Informatie vertrektijden PSV

31-01-13

Voor de uitwedstrijd bij PSV zijn nog 15 buscombikaarten te koop. Deze zijn nog verkrijgbaar tot 14.00 uur op vrijdag 1 februari 2013 via Ticketbox.

Supporters die gebruik maken van de verplichte buscombi dienen zaterdag te verzamelen om 17.15 uur op de Schelde nabij het MFC van het Kyocera stadion in Den Haag. De bus vertrekt om uiterlijk 17.30 uur. ADO Den Haag stelt supporters die met de auto naar het Kyocera stadion komen voor de buscombi in de gelegenheid om gratis op P3 te parkeren.
Supporters die met een buscombikaart maar niet met de bus naar het stadion van PSV  gaan worden niet toegelaten tot het stadion.
Toegang tot de bus is alleen mogelijk voor supporters met een geldige ADO Den Haag (Seizoen) Club Card in combinatie met een omwisselbiljet en een geldig legitimatiebewijs. Bij het instappen zullen (Seizoen) Club Cards worden gecontroleerd. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk te hebben aangeschaft.
Voor deze uitwedstrijd gelden de Standaardvoorwaarden van de KNVB. Dit houdt onder andere in dat het meenemen van alcoholhoudende drank niet is toegestaan. Op de heenreis zijn glas- en blikwerk in de bus niet toegestaan. Het is toegestaan om ongeopende plastic flesjes mee in de bus te nemen. De inhoud dient alcoholvrij te zijn. Het is niet toegestaan deze flesjes bij aankomst in Eindhoven mee uit te bus te nemen.
In de bussen geldt een rookverbod. Er zal een “rookstop” worden gehouden.
De supporters die gebruik maken van de verplichte autocombi dienen tussen 18.00 uur en 18.30 uur omwisselbiljetten te wisselen in het MFC bij het Kyocera stadion in Den Haag. Supporters wisselen in het MFC hun Ticketboxkaart voor een ander omwisselbiljet. Alleen het in het MFC ontvangen omwisselbiljet is te wisseleen voor een toegangskaart voor de wedstrijd op de aangewezen parkeerplaats bij het stadion van PSV. Er wordt tevens een parkeerkaart / de verplichte route gegeven naar het stadion van PSV.
Supporters die direct naar het stadion van PSV gaan en niet hebben omgewisseld bij het MFC in Den Haag worden niet toegelaten tot het stadion.
Vanaf 17.00 uur kunnen supporters die naar Eindhoven zullen vertrekken terecht voor een bakje koffie of een glaasje fris in het MFC. Voor de thuisblijvers zal het MFC geopend blijven voor het bekijken van de wedstrijd.

Bron : adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *