HTM en ADO Den Haag in actie voor de Voedselbank

De Kerstdagen zijn voor velen momenten van gezelligheid met vrienden en familie en ook cadeautjes. Maar wat nu als je het niet al te breed hebt en dit eigenlijk niet tot de mogelijkheden behoort? Den Haag FM doet hiervoor de actie Donate a Gift, wat inhoudt dat iedereen wordt opgeroepen cadeautjes te doneren voor de 4000 gezinnen in Den Haag die afhankelijk zijn van de Voedselbank.

 

ADO Den Haag werkt net zoals vorig jaar graag mee aan deze actie en heeft besloten 8000 kaarten voor de BeNeLeaguewedstrijd van het Vrouwenelftal op 23 januari weg te geven, evenals 1000 kaarten voor het Eredivisieduel ADO Den Haag – Roda JC op 26 januari.

 

Toen dit plan eenmaal bekend werd, haakte HTM onmiddellijk aan om het vervoer naar deze duels te verzorgen. Zij doneerden 8000 OV-dagkaarten, zodat er naar deze wedstrijden gereisd kan worden.

 

Vervolgens deed ook de Stichting ADO Den Haag in de Maatschappij nog een duit in het zakje door voor alle bezoekers die van deze actie gebruik maken een kopje koffie, thee of ranja te sponsoren.

 

Dus als kerstcadeau krijgen de mensen in Den Haag die vaste klant zijn bij de Voedselbank een compleet verzorgde avond aangeboden met hopelijk weergaloos voetbal en vast een heerlijke sfeer in het Kyocera stadion.

 

ADO Den Haag is sowieso in de kerstsfeer, want de club nodigde ook al de Seizoen Club Cardhouders, de meest trouwe supporters, uit om op 22 december voor NEC thuis gratis iemand mee te nemen.

 

ADO Den Haag wenst iedereen een heel fijne kerst en een spetterende jaarwisseling, zodat we in 2013 weer samen verder kunnen bouwen aan en genieten van onze mooie club!

Bron:adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *