Feyenoord uit altijd wel benauwd‏

Tekst en foto’s : Glenn.

Op zondag 16 december 2012 speelde de geel groene in de kuip tegen Feyenoord. 850 Haagse supporters reisden per bus af naar de Rotterdamse kuip! Traditioneel wordt er met de trein gereisd, maar omdat het een joet goedkoper is vond ADO het beter om het per bus te doen! Henk Patat stond wel trouw zo als elk jaar klaar met zijn Haagse traktaties!

De lange stoet aan bussen gaven de snel weg een prachtige verziering! Meer dan 16 bussen maakten de lange slinger! Het uit vak in de kuip zat goed en gekleurd gevuld.

In de 15 de minuut scoorde Pelle voor Feyenoord de 1-0 maar na een minuut bracht Mike van Duinen in de 16 de minuut het spel gelijk in 1-1

Lex Immers de Haagse leeuw speelde dit duel vel op te bal voor de rood witte! Mijn vertrouwen in Lex Immers was en is erg groot dat hij nooit zijn club in de steek zou laten! Feyenoord is zijn werk, en Lex deed zijn werk uitstekend! Wel erg jammer dat Lex Immers in de 45 ste minuut scoorde via een pingel!

Danny Holla nam in de 57ste minuut namens ADO Den Haag de pingel waardoor ADO Den Haag weer terug kwam op een gelijkspel! De geel groene bracht de bal telkens op eigen helft maar kreeg toch een goal tegen in de 86ste minuut toen Cherry in eigen doel schoot! (De oelewapper) Maar een vergissing is menselijk!

Toch heeft ADO Den Haag veel laten liggen in de kuip, zeker wanneer ADO Den Haag de mach gewoon met Tommy Beugelsdijk uit had gespeeld ( Tommie kreeg een rode kaart) De wedstrijd is een heftig duel geweest! En ADO is zeker niet een makkelijk ploegje! Op 22 december speelt ADO een thuis wedstrijd tegen NEC! Kom Allen en zeg het voort!

Voor meer foto’s ga naar het fotoalbum.

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *