Ado winnend de wintterstop door‏

foto’s en tekst : Glenn

 

op zaterdag 22 december 2012 speelde ADO haar thuis wedstrijd tegen NEC Nijmegen. Het was niet koud en niet droog. Zo nu en dan regende het heel hard. ADO Den Haag zorgde voor een goed voetbal spel. In de 33 min scoorde Toornstra 1-0 voor ADO. In de eerste helft kreeg Conboy van nec een rode kaart.

 

In het Haagse kwartier kwam ADO op 2-0 in de 88ste minuut. Door Jens Toornstra die in  de 88ste minuut een publieks wissel. ADO Den Haag heeft deze wedstrijd gewonnen met 2-0. De winterstop is begonnen en de competitie hervat zich pas op 20 januari uit tegen Willem twee. goede feest dagen zeg het voort en tot volgende week!

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *