ADO Den Haag Vrouwen geplaatst voor BeNe League A

s Champions League.s Champions League.

De ADO Den Haag Vrouwen hebben zich dinsdagavond, definitief, weten te plaatsen voor de BeNe League A. De BeNe League A is de competitie waarin vanaf 23 januari 2013 de 4 beste Nederlandse clubs het gaan opnemen tegen de 4 beste Belgische clubs. Het team van Sarina Wiegman, onlangs al dubbel genomineerd voor de titel van ‘sportcoach van het jaar’ en ‘sportploeg van het jaar’ is erg blij met de plek in de BeNe League A. Door de plaatsing in de BeNe league A zijn de ADO Den Haag Voetbalvrouwen volop in de race om de landstitel te prolongeren en om een ticket in de UEFA Women’ s CHAMPIONS LEAGUE

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *