Steijn in de 1ste digitale nieuwsbrief

FC Den Haag stuurt vanaf heden een digitale nieuwsbrief en in de 1ste editie daarvan richt Steijn zich tot ons supporters en verteld er meer over.

Beste Supporter,

Zelf ben ik heel eerlijk gezegd niet zo’n computerheld, maar je ontkomt er tegenwoordig natuurlijk niet aan en ik ga ook steeds meer zien hoe we veel dichterbij onze supporters kunnen komen dan ooit te voren. Onze spelers twitteren, de club heeft een eigen twitteraccount en ook een Facebookpagina, iedereen kan direct reageren of vragen stellen, de mogelijkheden zijn immens en dat vind ik wel erg leuk om te volgen. En om soms aan mee te doen natuurlijk door een ontwikkeling van het team alleen op Twitter te laten weten en verder niet, zodat onze trouwe volgers als eerste op de hoogte zijn.
Deze nieuwsbrief is weer een verlengstuk van deze lijn en zodoende zal je maandelijks een stukje van mij hier lezen. De ene keer over het team, de andere keer over iets wat ik heb meegemaakt, en wie weet de andere keer wel over mijn eigen ontwikkeling op het gebied van Social Media! Ook zal iedere editie een medewerker van FC Den Haag aan het woord komen om meer te vertellen over wat er achter de schermen allemaal gebeurt bij de club en inzicht geven in nieuwe ontwikkelingen binnen de club.
Deze maand spelen wij twee topwedstrijden in het Kyocera Stadion tegen AZ en PSV. Tegenstanders van formaat, maar juist tegen zulke clubs stijgen wij vaak boven ons zelf uit. We gaan er deze maand, zeker na de eerste thuisoverwinning tegen Willem II, weer vol goede moed tegenaan!

Groetjes,

 

 


Maurice Steijn Hoofdtrainer FC Den Haag

Meld u nu aan voor de GRATIS digitale HFCADO Den Haag nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons unieke bulletin vol met leuke en interessante items. Meld u hier aan!

Bron: northside.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *