Kaartverkoop Feyenoord – ADO Den Haag

Kaartverkoop Feyenoord – ADO Den Haag

09-11-12

De kaartverkoop voor de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag (zondag 16 december, 14.30 uur) zal plaatsvinden via de afdeling Ticketing in het Kyocera stadion . Voor dit duel is een verplichte buscombi van kracht. De kaartverkoop voor dit duel loopt vanaf dinsdag 13 november tot en met donderdag 13 december 13.00 uur.

ADO Den Haag heeft in tegenstelling tot andere jaren voor een buscombi gekozen en de kaartverkoop voor een gedeelte zelf in handen genomen om zo de kosten voor haar supporters naar beneden te brengen. ADO Den Haag heeft daarom afgezien van het met de trein naar Rotterdam afreizen. Gebleken is dat deze variant met de trein een kaartprijs van ongeveer € 45,- zou gaan betekenen. ADO Den Haag vindt dergelijke prijzen voor haar supporters onacceptabel.
ADO Den Haag heeft gekozen om vanaf het eigen Kyocera stadion met een buscombi naar de wedstrijd in de Kuip af te reizen.
Hierdoor kunnen kaarten voor de wedstrijd Feyenoord – ADO Den Haag voor € 35,- worden aangeboden*.
Kaarten zijn te koop bij de receptie in het hoofdgebouw van het Kyocera stadion van dinsdag tot en met donderdag van 12.00 uur tot 18.00 uur en vrijdag van 12.00 tot 20.00 uur. Op zaterdag 17 november 2012, zal er voorafgaand aan de thuiswedstrijd tegen PSV, vanaf 15.00 uur ook kaartverkoop zijn bij de stadionkassa tegenover het MFC. Houder van de (S)CC dient het omwisselbiljet persoonlijk aan te schaffen. Omdat er geen Ticketbox registratie plaats vindt, dient men de (S)CC en een geldig legitimatiebewijs bij aanschaf van de kaart te overhandigen.
Uiteindelijke prijs €35,00
*Supporters die niet in de gelegenheid zijn om naar het stadion te komen, kunnen op vertoon van hun (S)CC vanaf dinsdag 13 november 2012 09.00 uur tot en met uiterlijk donderdag 29 november 2012 21.00 uur een kaart kopen in Ticketbox. Hier komt dan wel € 3,40 aan Ticketboxfee bij.
Voor alle informatie over kaartverkoop kijk op deze website onder de kop Tickets.

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *