De Sint komt weer in het MFC!

Het Multifunctioneel Centrum (MFC), Fan Club ADO Den Haag en Fan Support organiseren voor de kinderen (tot 9 jaar) van de leden (zowel Seizoen Club Cardhouders als losse leden) weer een Sinterklaasfeest.

Dit feest vindt plaats op woensdag 28 november 2012 in het Multifunctioneel Centrum. Dit centrum is te vinden tegenover de kassa’s van de Haaglanden tribune. Het feest begint om 14.00 uur en zal rond 17.00 uur afgelopen zijn. De zaal is geopend vanaf 13.30 uur.   Natuurlijk zal Sinterklaas zijn opwachting maken. De kinderen krijgen allemaal een hapje, een drankje en een verrassing.   Aanmelden is verplicht (dit in verband met de organisatie) en kan via ptp@fanclubdenhaag.nl. Dit kan tot uiterlijk 21 november 2012, met vermelding van naam en geboortedatum van het kind en of het een jongen of meisje is. Schrijf een kort verhaaltje over je kind(eren), zodat de Sint iets kan vertellen.   Dus meld je kinderen snel aan. Aan dit feest zijn geen kosten verbonden.   (Het Multifunctioneel Centrum is een rookvrije ruimte en op deze dag zal er geen alcohol worden geschonken)

Fan Club ADO Den Haag  Postbus 32400 2503 AC Den Haag  www.fanclubdenhaag.nl

Directe link:

1 reactie op De Sint komt weer in het MFC!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *