Adojournaal met een sfeerverslag van FC Nordsjælland — Juventus 1-1

FC Nordsjælland – Juventus 1-1 Juventus heeft zijn abonnement op een gelijkspel in Europa verlengd. De Turijnse club, die in eigen land de ene zege na de andere boekt, moest in Denemarken voor de negende keer op rij genoegen nemen met een punt.

Hoewel het een historisch eerste punt was in de Champions League, vormde voor FC Nordsjælland het gelijkspel een zuur resultaat. De Deense ploeg zocht de aanval en kreeg daarvoor de beloning na vijftig minuten. Mikkel Beckmann opende de score uit een vrije trap.

Onder anderen FC Twente-huurling Joshua John verzuimde de Deense voorsprong uit te bouwen. De rekening volgde in de 81ste minuut, toen invaller Mirko Vucinic (foto) met een volley de 1-1 op het scorebord bracht.

FC Nordsjælland en Juventus schoten weinig op met het gelijkspel. Shakhtar Donetsk gaat in Groep E duidelijk aan de leiding, met drie punten voorsprong op Chelsea.

Adojournaal maakte een sfeerverslag.

Directe link:

1 reactie op Adojournaal met een sfeerverslag van FC Nordsjælland — Juventus 1-1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *