Volg ADO Den Haag online

ADO Den Haag was al actief op Facebook, Twitter en Linkedin. Vanaf nu is ADO ook te volgen via ons eigen Youtubekanaal.

Youtube

ADO TV gemist op Eredivisie Live? Of wilt u een interview heel graag terug kijken? Dat kan, op het YouTube kanaal van ADO Den Haag. Via ons kanaal kunt u interviews bekijken met spelers, filmpjes delen met vrienden en nog eens genieten van uw favoriete momenten, bijvoorbeeld van het spel ‘geen ja, geen nee’. U vindt het YouTube kanaal van ADO Den Haag hier. U kunt u uiteraard ook gratis abonneren op ons YouTube kanaal!

Twitter

Via ons Twitterkanaal blijft u altijd op de hoogte van al het ADO Den Haag nieuws. Tijdens wedstrijden wordt er live meegetwitterd en regelmatig verschijnen er exclusieve foto’s. Deel uw mening of breng ons op de hoogte van uw persoonlijke ADO Den Haag nieuws. Volg ons daarom via: @adodenhaag en blijf altijd op de hoogte!

Facebook

Natuurlijk is ADO Den Haag ook actief op het grootste sociale netwerk op internet, Facebook. Klik hier om naar onze Facebookpagina te gaan. Genoeg kansen om alles te weten te komen van uw club! En like us!

 

Linkedin

Tenslotte is ADO Den Haag ook aanwezig op LinkedIn. Heeft u ook een profiel op dit professionele sociale platform? Wordt dan lid van onze LinkedIn groep!

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *