Van Gaal laat ADO’ers Toornstra en Meijers meetrainen met Oranje

Jens Toornstra en Aaron Meijers mogen zich verheugen op het meetrainen met het Nederlands elftal. Het tweetal van ADO Den Haag heeft een uitnodiging gekregen van bondscoach Louis Van Gaal. Toornstra en Meijers fungeren als de gewenste opvulling van de keuzeheer bij Oranje.

In de voorbereiding op de WK-kwalificatieduels met Andorra en Roemenië wil Van Gaal een grote partij spelen met de gehele selectie. “Met het oog op de wedstrijd laat ik de spelers graag elf tegen elf voetballen. Om dat te kunnen doen, zal ik een paar spelers van ADO Den Haag uitnodigen om mee te trainen”, zei Van Gaal afgelopen weekend al. Van Gaal liet zijn oog vallen op de 23-jarige middenvelder Toornstra en de 24-jarige verdediger Meijers.

Vooral de laatstgenoemde verheugde zich op een eventuele uitnodiging van de bondscoach. Ik heb eigenlijk geen idee wat ze precies nodig hebben, volgens mij hebben ze meer middenvelders nodig. Natuurlijk hoopt iedereen binnen het team op een uitnodiging, dat lijkt me logisch”, aldus Meijers, die afgelopen zomer overkwam van RKC Waalwijk. Beide heren zullen zich woensdag melden.

Bron : www.soccernews.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *