De pingel gaf ADO in zoverre rust‏

Tekst en foto’s : Glenn

Op 27-10-2012 speelde ADO Den Haag haar thuis wedstrijd tegen Willem twee. De kinderen van de kids club mochten het veld samen met Storky weer op. Er hing een neutrale sfeer in de lucht, of ADO makkelijk ging winnen werd niet gezegd. De scheidsrechter was Wiedemeyer.

De eerste helft was niet indrukwekkend, voor willem twee soms bijna kans reikend. Gelukkig voor de geel groene bleef het de hele eerste helft met 0-0 een passende rust stand. ADO begon de tweede helft zonder wissels, Van Duinen en Chery en Toornstra zochten elke keer het doel.

 

Pas in 60ste minuut kreeg Peters van willem twee rood, en een penalty in het voordeel van de geel groene. In de 61ste minuut mocht Holla voor ADO Den Haag de penalty nemen en hij scoorde de 1-0! Van Duinen bleef in de tweede helft het doel opzoeken, maar de schop tegen de bal was te hard of te hoog genomen. Ondanks dat Willem twee met 10 man de wedstrijd moest af maken, bleef bij ADO toch de angst dat 1-0 niet genoeg was. Pas in de 87ste minuut maakte Van Duinen de 2-0 voor de geel groene, toch een harde en goede schop tegen de bal.

2-0 in het voor deel van ADO Den Haag is het dan ook gebleven, gelukkig 3 punten er bij. Dinsdag 30 oktober speelt ADO een KNVB wedstrijd in en tegen Groningen let op: alleen de auto combie is nog mogelijk voor deze KNVB mach! Door weinig vraag is de bus combie ontheven. Vrijdag 2 november 2012 spelen de geel groene voor de competitie een uit wedstrijd in Kerkrade tegen Roda Jc! Kom allen en zeg het voort!

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *