Tips voor zondag, want het wordt warm!

Aanstaande zondag zal de temperatuur tijdens de wedstrijd naar tropische waarden stijgen. Ondanks dit gegeven hopen we dat een ieder die ADO Den haag een warm hart toedraagt in grote getale naar het stadion komt. Wel willen we u, wellicht ten overvloede, het volgende onder de aandacht brengen.

1. Allereerst raden we u aan om veel water te drinken. Normaal gesproken is het goed om 3 liter water per dag te drinken voor een volwassen persoon. Maar tijdens een hittegolf kun je beter iets meer drinken; 4 of 5 liter. Wacht niet totdat je dorst krijgt.

2. Luchtige en lichtkleurige kleding is belangrijk. Witte kleur stoot de hitte af. Donkere kleuren nemen juist hitte op.

3. Drink geen alcohol want dan is de kans op uitdroging groter.

4. Zoek zoveel mogelijk de schaduw op.

5. Koffie en thee zijn geen aanrader. Beperk het drinken van deze dranken. Afgezien van het feit dat ze vochtafdrijvend zouden werken, zijn het warme dranken waardoor je lichaam nog harder moet werken (zweten) om af te koelen.

ADO Den Haag maakt vanwege deze omstandigheden een uitzondering op een van haar huisregels dat het niet is toegestaan om (fris)dranken mee te nemen naar het stadion.

ADO Den Haag ziet hier vanaf en staat het eenmalig toe om frisdranken, sappen en water in een kartonnen pakje met een maximale inhoud van 330 ml mee te brengen en er is besloten om de prijs van bronwater in de counters van het stadion te reduceren.

bron : Adodenhaag.nl

Directe link:

1 reactie op Tips voor zondag, want het wordt warm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *