De open dag is weer een geslaagd feest geweest.

Oud en jong genoten in de zon van diverse atracties,vanaf 11 uur konden de supporters in de rij voor de handtekeningen van de spelers en staf. De rij ( waar iedereen zich volgens mij aan hield) was op een gegeven moment voorbij het Aad Mansveld beeld.

 

Door deze drukte werd de presentatie wat later gedaan op het podium van DHFM en omroepwest.

Door achterop motoren te gaan zitten, werden onze helden naar het podium gereden.

Toen de klok 4 uur sloeg, werd er verhuist naar de binnenkant van het stadion. Daar werd Newcastle united ontvangen, de laatste oefentegenstander voor deze voorbereiding.

De eerste helft was Mike van Duinen dicht bij de openings treffer, maar deze bal stoot op en mike raakte hem te veel met de buitenkant en ging langs het doel. Mischien ook wel goed , in dat goal stond namelijk een jongen die we alles gunnen, Tim Krul.

Er werd gerust met de 0-0 op het board. In de rust was er even gemeld dat Kyocera Mita nederland de laatste 1100 stenen voor de kassahuisjes er bij legt. Dus dat is nu rond, alle supporters en natuurlijk Kyocera bedankt, zo zie je maar samen staan we sterk. De tweede helf werd er ook niet gescoort, dus tegen een premier Leaque club 0-0 spelen, is heel erg goed. Al met al een geslaagde dag, en nu kom maar op seizoen we zijn er klaar voor.

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *