Open Dag van ADO Den Haag op 4 augustus aanstaande!

Op zaterdag 4 augustus aanstaande is het weer zo ver, onze traditionele Open Dag bij het Kyocera stadion. Op deze Open Dag wordt onder andere de selectie gepresenteerd aan het publiek, kunnen supporters eindelijk die gewilde handtekening scoren en worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd om je een hele dag te vermaken. Als afsluiting van de Open Dag staat ook nog eens een topwedstrijd tegen Newcastle United op het programma. Kortom een dag die u als supporter van ADO Den Haag niet wilt missen!
De Open Dag zal dit jaar starten om 11:00 uur. Het programma van de Open Dag ziet er als volgt uit:
11.00 – 12.00: Handtekeningen sessie selectie 2012/2013 12.30 – 13.30: Spelerspresentatie op het Heldenplein 14.00 – 15.15: Stadiontour door het Kyocera stadion 17.00 – 19.00: ADO Den Haag – Newcastle United
De gehele dag zullen er allerlei andere activiteiten op en rondom het Heldenplein worden georganiseerd. Denk hierbij aan o.a. straatvoetbal, driftdemonstraties, American Football, hindernisbanen, springkussens en nog vele andere activiteiten.
Voor een goede indruk van de Open Dag kunt u hier klikken voor de plattegrond.
Om 17.00 uur begint de wedstrijd tegen Newcastle United. Kaarten voor dit duel zijn nu al te koop! Op de Open Dag zijn de stadionkassa’s ook geopend en kunt u nog een kaartje voor deze wedstrijd bemachtigen. Wilt u meer informatie omtrent de kaartverkoop voor het duel met Newcastle United? Klik hier
Wij hopen u 4 augustus op de Open Dag te zien!
Met vriendelijke groet,
Justin Goetzee Commercieel Directeur

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *