Ado wint van het Westlands elftal.

Foto’s : Glenn.

Tekst : Glenn.

ADO Den Haag mocht in het Westland tegen het Westlandse elftal verder oefenen ter voorbereiding voor het seizoen 2012/2013. Sportpark de ZWETH heeft voor deze speciale oefen wedstrijd het speel veld van LYRA vrij gegeven voor deze dag!

De hang jeugd werd er zelf stil van toen de Haagse krijgers de 8 doelpunten maakte! De twee jongens kijken wel heel eng op deze foto maar vlak na dat de foto genomen was schoten ze in de lach! HA HA HA

De Nummer 4 Rick Voskamp die bij het Westlandse Lira speelt, vocht samen met zijn team genoten om een doelpunt te scoren tegen ADO Den Haag! En dat is ze ook nog gelukt! Want de eind stand is 8-1 voor ADO geworden.

Natuurlijk was de pers van het ADO Journaal weer met 3 man sterk! Zie hier Alberto en Hofland en Glenn (ik zelf) maakte deze markante foto!

 

Zoals eerder aangegeven is de eindstand 1-8 geworden voor ADO Den Haag! De volgende oefen wedstrijd van ADO Den Haag is woensdag 25-07-2012 op het Haagse Laakkwartier veld om 19:00 tegen FC Dordrecht! Ik zeg u kom allen en zeg het voort!

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *