Onder 19 speelt zaterdag om 12.00 uur!

Aanstaande zaterdag, 9 juni 2012, speelt ADO Den Haag Onder 19 de belangrijke thuiswedstrijd tegen FC Zwolle voor promotie naar de eredivisie voor A-junioren. Op “De Aftrap” zal een 1-0 nederlaag moeten worden weggepoetst. FC Zwolle A1 en ADO Den Haag A1 (Onder 19) zitten in de finale van de play-offs voor promotie naar de eredivisie. Beide ploegen kwamen elkaar in de competitie ook al 2x tegen en ook toen waren beide erg aan elkaar gewaagd. Ook dit keer in de eerste wedstrijd in Zwolle was het spannend. Helaas voor de ploeg van trainer Wilfred van Leeuwen moest men terug reizen naar Den Haag met een 1-0 nederlaag. Zaterdag zal men dus alles op alles moeten zetten om deze nederlaag om te zetten in een overwinning en dus promotie naar de eredivisie. Het doelsaldo is in deze wedstrijd van toepassing. Bij een 2-1 overwinning zal er dus moeten worden verlengd. Een overwinning met 2 goals of meer verschil voor ADO Den Haag is genoeg voor promotie.

LET OP! De wedstrijd begint al om 12.00 uur!! (i.v.m. Nederlands elftal dezelfde avond)

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *