ADO DH bevestigt komst Poepon en Holla

Danny Holla en Rydell Poepon komen naar ADO Den Haag, dat kan de club na vele berichten in deze richting bevestigen. ADO Den Haag is erg blij met de komst van deze twee 24-jarigen en heet ze komende week van harte welkom in de aanloop naar komend seizoen. Een officiële presentatie volgt.

Beiden tekenen voor twee jaar met een optie voor een jaar. Holla stond onder contract bij FC Groningen, maar speelde afgelopen half jaar bij VVV-Venlo. Hij speelde reeds 130 duels betaald voetbal, voor FC Groningen, FC Zwolle en VVV-Venlo. Nu komt hij ons middenveld versterken.

Poepon is een aanwinst voor de aanval. Hij komt over van het gedegradeerde De Graafschap. Hij kwam tot nu toe 169 duels uit in de Eredivisie voor Willem II, Sparta en De Graafschap.   Iemand die de laatste maanden al rondliep bij de club en vanaf 1 juli officieel de gelderen komt versterken op kantoor is Richard Knopper. Hij gaat full time als account manager aan de slag op de commerciële afdeling.   We wensen alle drie deze versterkingen een warm welkom en heel veel succes bij onze club!

Bron : www.adodenhaag.nl

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *