PERSBERICHT N.A.V. VOETBALFANS II

Het adojournaal voelde dit al aan bij de opnamen, dit filmpje maakten wij tijdens de opnamen.

 

 

Beste supporters van ADO Den Haag, Zoals jullie weten komt er maandag 7 mei op RTL 7 de uitzending “voetbalfans II” RTL had ons benaderd om ook dit tv seizoen weer mee te doen aan dit programma. RTL beloofde ons dat het niet zo’n slecht programma als vorig jaar zal gaan worden. In samenspraak met RTL kozen wij ervoor om voor dit seizoen het vrouwenvoetbal binnen ADODen Haag te promoten. Een goed sterk en leuke promo uitzending zou er gemaakt gaan worden.

 

 

Bij de opnames werd er o.a gefilmd bij het voorbereiden van de sfeer actie van de vrouwen. Het zag er allemaal heel erg leuk uit tot het moment dat wij de uitzending enkele weken later mochten bekijken. Het schaamrood verscheen direct op mijn gezicht. Wederom worden net zoals vorig jaar de ADO Den Haag supporters neergezet als een stel “mafketels” Een schande voor de mensen met een geel groen hart.

Wij zochten contact met RTL om ons ongenoegen te uiten. RTL beloofde ons dat ze de uitzending zouden gaan aanpassen. Weken lang hoorde wij niets van de mensen uit Hilversum. Tot ongeveer 3 weken geleden. De programmamakers mailden ons dat de uitzending plaats ging vinden op 7 mei zonder enige aanpassing van het programma.

Wij werden heel erg boos, en dreigde zelfs met juridische stappen. Die zelfde dag nog belde RTL ons op met de mededing: ” Sorry jongens jullie hebben er voor getekend, en in de voorwaarden staat dat wanneer jullie tekenen automatisch akkoord gaan met de beelden die wij uitzenden, mochten jullie n.a.v. de uitzending lastig gevallen worden door jullie eigen supporters dan raden wij jullie aan om aangifte te gaan doen bij politie Haaglanden” Aldus een juridisch medewerker van RTL.

Jullie kunnen begrijpen dat wij als Fanclub ADO Den Haag vrouwen zeer teleurgesteld en boos zijn over de handelswijze van de programma makers van voetbalfans II. Wij nemen dus ook afstand van dit zeer slechte programma, en hopen dat jullie als ADO supporter ons hiervoor niet aansprakelijk stellen, omdat ons koeien met gouden horens is beloofd.

Namens de fanclub bieden wij aan alle supporters met een geel groen hart alvast ons excuses aan. Wees gewaarschuwd, wij ADO SUPPORTERS worden wederom neergezet als debielen!

Met vriendelijke groet,

Ricardo Bentvelzen Fanclub ADO Vrouwen www.adodenhaag-vrouwen.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *