Marc Lapre heeft sponsors en donateurs nodig!

 

Levenslied zanger Marc Lapre heeft een potentiële EK hit in handen. Nederland Kampioen heeft alles in zich wat een echte EK knaller nodig heeft. Het is vrolijk, positief opzwepend en brengt je direct in een feeststemming.

Het idee voor Nederland kampioen was er al een tijd, maar is door omstandigheden in de koelkast beland. Tot afgelopen week. Door zoveel oproepen in de media om maar met die ene EK knaller te komen. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een oproep op Twitter geplaatst.

Een oproep die werd gelezen door Ado supporter Hans Nieuwenburg en via hem zijn de contacten gelegd. Zanger Marc Lapre, zelf fanatiek Ado supporter werd benaderd en zag het wel zitten!

De plannen zijn besproken met als resultaat dat er een dag later een korte demo van de intro werd opgenomen. Dat smaakte naar meer, veel meer. En daar loopt Marc vast. Op dit moment heeft hij een potentiële EK hit in handen maar niet de financiën voor opnamekosten.

Marc zoekt hulp. In de vorm van sponsoring of donaties. Bij sponsoring lift je bedrijf of organisatie mee in de PR campagne rondom Nederland Kampioen. De bedrijfsnaam wordt genoemd bij alle uitingen. Heb je een horecabedrijf dan nemen we ook de videoclip bij je op, waardoor je bedrijf meer bekendheid krijgt.

Kun je niet sponsoren maar heb je na het luisteren van de helaas korte intro wel zin om te helpen dan kun je doneren. Voor iedere 10 euro die je doneert krijg je een lotnummer waarmee je kans maakt op een gratis optreden van Marc Lapre!

Krijgt Marc het bedrag niet bij elkaar krijgen dan gaan de donaties naar KIKA, dat staat voor kinderen kankervrij. Deze stichting zet zich in voor onderzoek naar kinderkanker.

Kom op mensen. Hou je van voetbal, van muziek en van feesten luister de demo en help Marc Lapre zijn droom realiseren! In het ergste geval lukt het niet en steun je stichting KIKA.

Nederland kampioen!

 

http://www.youtube.com/watch?v=nwXT01BsFGU

bron : northside.nl

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *