SPECTACULAIRE OPENING VAN PRIMERA DEN HAAG

De opening van onze vernieuwde winkel Primera Den Haag willen wij graag met u delen, we verklappen nog niet alles wat er op 29 April staat te gebeuren maar hou de volgende nieuwsbrieven goed in de gaten. We kunnen alvast verklappen dat het voor iedereen (jong/oud, man/vrouw, enz.) een leuk spektakel wordt.

Alvast een klein voorproefje:   voor de kleintjes wordt het een echt speel paradijs. Zo zal er een springkussen zijn, worden er glitter tattoo’s gezet en is er gratis popcorn. Maar er volgt nog veel en veel meer !!! Als grootste staatsloten verkooppunt van Den Haag hebben wij deze dag iets extra’s in petto u kunt uw konninginnedagstaatslot speciaal laten instralen. Wij hebben speciaal voor deze middag helemaal uit Rusland de voorspellende Russische mentalist laten invliegen. Als de hoofdprijs nu hier niet valt, dan kan gewoon niet anders……. Later meer hierover Een speciale ADO Den Haag verrassing. Maar geloof ons, dit is echt nog maar klein gedeelte van dit heuse spectakel op 29 april a.s bij Primera Den Haag

Tot snel dus in de volgende nieuwsbrief.

Met vriendelijke groeten, Primera Den Haag

Adojournaal zal op dit feest ook aanwezig zijn, en maken opnamen en foto’s.

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *