Immers niet/wel tegen Feyenoord i.v.m negende gele kaart

foto : Glenn

Door Dominic Mostert | 15 April 2012 om 20:42 | Bron: Eredivisie Live

UPDATE ( Op de site van eredivisielive staat Immers op 8 gele kaarten)

Volgens AMG lid Jorick Roos :Veel vragen over Immers. Hij is na zijn gele kaart van zondag niet geschorst en is dus gewoon beschikbaar tegen Feyenoord.

 

ADO Den Haag ging zondag met minimale cijfers onderuit tegen Vitesse. In Arnhem gingen beide ploegen lange tijd gelijk op, maar na een uur spelen zorgde Renato Ibarra namens Vitesse voor de 1-0 en daarmee het enige doelpunt van de wedstrijd. Volgens ADO-middenvelder Lex Immers was het verlies onnodig.

“In de eerste helft hadden wij een aantal kleine kansen, Vitesse niet echt. We gingen na 45 minuten met een goed gevoel de kleedkamer in”, zo begon Immers het gesprek met Eredivisie Live. “In de tweede helft kregen we een tik en loop je tegen een verlies aan. Ik denk dat het niet nodig was.”

Immers keek wel tevreden terug op het duel. “Het mocht helaas niet baten voor ons, maar we hebben wel een goede wedstrijd gespeeld. Ik vind niet dat we slechter waren dan Vitesse. Deze wedstrijd geeft vertrouwen voor het duel van volgende week tegen Feyenoord”, zo besloot Immers.

Dat duel moet de middenvelder annex aanvaller wel aan zich voorbij laten gaan. In Arnhem ontving hij zijn negende gele kaart van het seizoen, wat hem op een schorsing van één duel komt te staan.

Lees verder: http://www.soccernews.nl/news/152743/Immers:_We_waren_niet_minder_dan_Vitesse#ixzz1s8jdKSVu

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *