Glenn denkt na in zijn hoofd voor een twaalfde man

Hallo ADO vrienden,

Na een tijd niks op geschreven te hebben wat er in mijn gedachte speelt over de gebeurtenissen van het mooie GEEL EN GROEN.

 

Dacht ik in de week voor het paasweekend, kom ik doe eens gek ik zal maar weer wat typen!

Het ADO Journaal is een site waar positief gepraat wordt over ADO Den Haag, het liefs zegt een supporter elke week op z’n werk dat zijn club weer 3 puntjes heeft gepakt in het wekend.

Het liefs hoopt een supporter een supporter te zijn van de best spelende club, en na het einde van het seizoen feest te vieren om een mooie titel!

 

ADO zit in een moeilijke tijd met veel spelers die geschorst of geblesseerd zijn, dat maakt het voor een jonge trainer Maurice Stein soms knap moeilijk!

Ik ben trots om supporter te zijn van een club die niet de trainer gelijk ontslaat als er te weinig punten gehaald worden.

 

Het voetbal seizoen 2011/2012 is een seizoen dat alle 18 clubs (behalve de graafschap) de ene week kunnen vale en de andere week kunnen stunten.

Veel clubs hebben de trainer al aan de kant geschoven, en waarschijnlijk misschien moeten er meer trainers per direct de gezins foto’s van het bureau in het trainers kantoor mee nemen naar huis!

 

Want vanuit de media wordt er veel gesproken over sponsoren die eisen dat er gewonnen gaat worden, om Europees voetbal te halen!

 

Maar door dat ADO Den Haag de trainer Maurice Steijn blijft steunen merk je dat er rust uit straalt tijdens de trainingen, dat is het positieve wat ik opmerk!

 

Ik hoop dat wij supporters meer gaan zingen en jagen met onze Haagse huig, gewoon bij elk tegen doel punt en bij elke verkeerde paas onze jongens supporteren!

Voetbal speel je met twee teams en elk team 11 spelers maar eigenlijk is de 12 de man die de door slag geven kan!

 

De 12 de man die naar de kassa gaat en een kaartje moet kopen, en lekker wil gaan genieten van het geel groene team!

 

Nee de spelers die verkocht worden voor heel veel geld zodat je spelers kan kopen die nog beter zijn, lijkt een oplossing maar een 12 de man is veel duurder als geld!

Een 12 de man is veel meer waard als geld, een stevige twaalfde man kan elk team overeind houden!

De komende wedstrijden zullen de geel groene krijgers 5 x zo hard lopen om minimaal 12 punten halen en hopelijk zullen ze zich niet inhouden om 15 punten te behalen!

En misschien gebeurt dat wel, nog 5 x spelen en 5 keer winnen en met de 10 de plaats tevreden zijn!

Ik sluit dit stukje af met COME AN THE HAGUE we kunnen het we gaan het gewoon doen!!!!!!!!

Ik zie de 10 de plek voor mij ik wordt geel groen van geluk als ik er aan denk!!!

 

Wat een mooi feest zal dat geven!!!

 

Nevah surendah!!!

Gegroet

Glenn de ADO fan

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *