ADO wint in eigen huis, met bravoure waren ze te sterk voor Groningen.

De supporters die toch op het late tijdstip naar het forepark waren gegaan. Zagen een Ado zoals we die graag elke wedstrijd willen zien.

De avond begon mooi, met een aktie van fansupport i.v.m het 10 jarig bestaan van deze jongens. Een spandoek waar in het geheim al drie maanden aan werd gewerkt. Adojournaal was daar bij dus er zal een filmpje van de making off komen. Dan natuurlijk het vuurwerk, waren toch geen misselijke knallen dacht ik zo. nee het begin was er om van te smullen, en dan de achtste minuut.

Wat is het toch mooi om op zulke momenten, er te zijn met zijn allen. Dank dan ook aan de mensen die dat mogelijk hebben gemaakt. En alsof het team voelde dat we allen een waren, de beuk ging erin. Dat was dan ook het mooiste kado voor iedereen die de club in zijn hart heeft zitten. Drie nul op naar zondag, zullen we v d Brom een poepie laten ruiken.

Alberto

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *