ADO Den Haag gaat met Sparta op pad…

 

Gedeelde passie leidt tot opvallende primeur: Het zal iedereen duidelijk zijn dat Sparta en ADO Den Haag een gemeenschappelijke passie hebben. Wat minder voor de hand ligt, is dat het om fietsen gaat…

ADO Den Haag gaat dit jaar haar eigen fiets lanceren. Een Sparta fiets wel te verstaan. Speciaal voor ADO Den Haag heeft Sparta haar populaire transportfiets, de Sparta Pickup, uitgevoerd in de originele ADO Den Haag clubkleuren. Het resultaat is een fraaie limited edition die alleen voor de echte ADO Den Haag supporters beschikbaar is.

Fietsen en voetballen hoe zit dat precies? De twee partijen ontmoetten elkaar vorig jaar tijdens de lancering van het ‘Slim werken, slim reizen’ project van de ANWB in het Kyocera stadion. Dit project heeft tot doel minder woon- werk ritten met de auto en meer ritten op de fiets te laten plaatsvinden. ‘Een doelstelling waarbij de ANWB ons als ADO Den Haag en Sparta als voortrekker in hebben gevonden. Fietsen past niet alleen bij ons groene imago, het is ook nog eens gezond en stimuleert de beweging.’ aldus Cees Driebergen, Algemeen Directeur van ADO Den Haag ‘Het idee kwam vervolgens al snel om een fiets voor de ADO Den Haag supporters te ontwikkelen’ vervolgt Marco Kalden, Marketing Manager van Sparta. ‘Dat moest natuurlijk niet zomaar een fiets worden, maar een stoere stadsfiets waar de supporters van ADO Den Haag op gezien willen worden. De keuze viel daarom al snel op de Sparta Pickup, uitgevoerd met een opvallend ADO Den Haag bord.’

Exclusief voor de ADO Den Haag supporters zijn de fietsen te verkrijgen bij de speciaal geselecteerde dealers: • Tweewielercentrum Zoetermeer, Broekwegzijde 118, 2725 PE Zoetermeer. Tel. 079 3310434 • Probike Tweewielers, Burgemeester Roeringlaan 1, 2262 EC Leidschendam. Tel. 070 320 53 33 • Thomson Tweewielers, Thomsonlaan 55, 2565 HX, Den Haag, Tel. 070-3635366 • Fiets2000 Lange Mare 72, 2312 GT Leiden. Tel. 071 5130024 • LG2wielers Rijswijk, Kerklaan 138 142, 2282 CN Rijswijk. Tel. 070-2200407

Met de lancering van de campagne in april worden alle ADO Den Haag supporters in de gelegenheid gesteld de fiets te bestellen. Enige haast wordt wel geadviseerd. De fietsen zijn slechts beperkt verkrijgbaar. Enthousiaste supporters kunnen de fiets nu al bij de genoemde dealers bekijken, of meer informatie vragen in de ADO Den Haag Fanshop, waar de fiets overigens niet te koop zal zijn.

 

 

 

 

 

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *