ADO-aanvaller Van Duinen maakt rentree bij beloften

ADO Den Haag-aanvaller Mike van Duinen heeft maandagavond in de wedstrijd van de beloften tegen FC Twente na lang blessureleed zijn rentree gemaakt. Hij speelde 45 minuten mee.

De twintigjarige aanvaller, die vorig seizoen in de play-offs om Europees voetbal debuteerde in de hoofdmacht van ADO, brak eind januari in een duel met de beloften van sc Heerenveen zijn middenvoetsbeentje. Maurice Steijn, de trainer van de club uit de residentie, kon ruim twee maanden geen beroep doen op de spits.

In eerste instantie werd verwacht dat hij pas bij de laatste wedstrijd van dit seizoen tegen De Graafschap mee zou kunnen doen, maar het herstel verliep erg voorspoedig. Het talent uit de eigen jeugd heeft dit seizoen dertien wedstrijden gespeeld en hij scoorde drie keer.

Jong ADO Den Haag heeft de overwinning van twee weken geleden tegen Jong FC Utrecht geen goed vervolg kunnen geven. Want maandagavond was koploper Jong FC Twente met 0-4 te sterk voor de ploeg van coach Wilfred van Leeuwen. Deze overwinning kwam pas in de tweede helft tot stand, nadat ADO Den Haag in het eerste bedrijf knap op de been bleef. Ook na de pauze had de thuisploeg nog lang zicht op een goed resultaat, aangezien FC Twente de 0-1 uit de 52e minuut niet kon snel uitbreiden. Pas in het laatste kwartier sloegen de Tukkers met nog drie goals hard toe, wat de 0-4 eindstand betekende.

bron : omroep west & adodenhaag.nl

 

Directe link:

2 Reacties op ADO-aanvaller Van Duinen maakt rentree bij beloften

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *