Stem Club Brugge naar de populairste club!

De band tussen Club Brugge en ADO Den Haag is al jaren warm en bijzonder, met grote regelmaat komen supporters van de Blauw-Zwarten ook naar onze wedstrijden kijken, of gaan supporters van uit Den Haag naar Brugge. Samen ondernemen ze zelfs mooie trips naar buitenlandse wedstrijden. Vandaar dat we onderstaande oproep niet voorbij konden laten gaan. Help Club Brugge tot de populairste club van België.

Er loopt in België een actie van Telenet, een Belgische televisie provider, die zoekt naar het meest populaire team in België. De winnaar van deze actie, die via Facebook verloopt, krijgt een Sjaal in de kleuren van zijn Club in de lengte van het aantal stemmen dat het meest populaire team krijgt!   De mooie Blauw-Zwarte Club staat momenteel aan de leiding met een aardige voorsprong.   ‘Maar dat is niet genoeg! We hadden graag de hulp van alle ADO Den Haagsupporters gekregen mee te stemmen naar Club Brugge als meest populaire ploeg. Kortom een grootse overwinning!   Stem op Club Brugge en maak onze sjaal langer!’   Facebook Sporting Telenet

Directe link:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *