Star Balm voor drie seizoenen rugsponsor

ADO Den Haag en Star Balm hebben, met ingang van volgend seizoen, een overeenkomst getekend voor drie seizoenen. Daarmee zal Star Balm de komende drie seizoenen de achterkant van het wedstrijdshirt van ADO Den Haag sieren.

Star Balm is ontwikkelt door het farmaceutisch bedrijf NOVUM PHARMA. Dit Nederlandse bedrijf ontwikkelt, importeert, exporteert, distribueert en levert zelfzorggeneesmiddelen en gezondheidsproducten. Het product Star Balm wordt gebruikt voor de uitwendige ondersteunende behandeling en verlichting van pijnlijke spieren en gewrichten.

Dick van Tintelen en Cees Driebergen ondertekenden de contracten

President-directeur en eigenaar Dick van Tintelen kijkt uit naar de samenwerking van volgend seizoen. “Binnen sportsponsoring moet men niet alleen uitgaan van de potentiële contactkans voor het Star Balm merk (opportunity to see), of in termen van merkbekendheid, merkimago en aankoopintentie, maar ook in de maatschappelijke context. Sport intrigeert, boeit, bindt, ontroert en bevordert. Star Balm onderkent en waardeert het belang van sport en beweging. Het draagt bij aan sociale en educatieve doeleinden zoals de ontwikkeling en weerbaarheid van kinderen, het leren over sportiviteit en respect, maatschappelijke participatie en is een geweldig bindmiddel voor sociale cohesie. Star Balm is trots op haar samenwerking met ADO Den Haag, als partner met de gezamenlijke overtuiging dat de merkbeleving van Star Balm perfect inhaakt op de sportbeleving bij ADO Den Haag.”

Een behoorlijke groep van het Star Balm personeel was present

Star Balm is een merk met internationale uitstraling en wij zijn dan ook trots dat Star Balm voor ADO Den Haag heeft gekozen”, sluit Algemeen Directeur Cees Driebergen zich aan bij Dick van Tintelen. “Het straalt ook van beide kanten veel vertrouwen uit dat we direct een overeenkomst zijn aangegaan voor drie seizoenen.”   Twee weken terug tekende Basic-Fit al voor twee jaar bij als hoofdsponsor van ADO Den Haag. Hiermee is ADO Den Haag de komende jaren dus verzekerd van een sponsor op de voor- en achterkant van het shirt. Bezoekende clubs bij het eerste, tweede, Onder 21 of de jeugdteams zullen steeds een tas met Star Balm spullen overhandigd krijgen. De fysiotherapeuten zullen ook Star Balm producten gaan gebruiken voor de verzorging van spelers en een aantal producten zullen ook in de Fanshop van ADO Den Haag verkocht gaan worden.

Samen werd er gegeten van een taart met beide bedrijfslogo’s erop.

Directe link:

1 reactie op Star Balm voor drie seizoenen rugsponsor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *